Struktura e Këshillit
9

Këshilltare

31 Këshilltare
9

Kryetar i Këshillit Bashkiak

Z. Ervis Shimaj

9

Zv/Kryetar i Këshillit Bashkiak

Znj.Paola Pleshaj dhe Z.Frano Prenga

9

Sekretar i Këshillit Bashkiak

z. Ardian ÇELEPIJA