_____________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________

Falë bashkëpunimit të Bashkisë Vau-Dejës dhe Prefekturës së Qarkut Shkoder sot u bë e mundur sigurimi i 20 ton bazë ushqimore (koncentrat) për blegtorinë e evakuar ne zonat e përmbytura kontribut i Agjensisë së kooperacionit dhe koordinimit turk (Turkish cooperation coordination agency) të cilat do të shpërndahen përmes strukturave të Emergjencave Civile të Bashkisë që janë angazhuar për mbarëvajtjen e procesit.
Operacionet humanitare po vijojne çdo ditë në Bashkinë tone në mbështetje të banorëve të prekur në fshatrat e Njësisë Administrative Bushat në bashkëpunim me Prefekturën e Qarkut Shkodër.