Më  21 mars, Ditën Nderkombërare të Fëmijëve me Sindromën Dawn, bashkis Vau Dejës hap dyert për këta fëmijë!

Në këtë takim ose “ne këtë ditë ndryshe” , morën pjesë fëmijët sëbashku me prindërit e tyre,  Qendra Ditore e Fëmijëve në Vau Dejës, përfaqësues të projektit “Të jesh aktiv pa barriera”. Qëllimi i këtij takimi ishte t’ju ofrojmë mbështetjen tonë, t’i informojmë prindërit e tyre për të drejtat që kanë, si dhe t’i gëzojmë këta fëmijë që nuk janë ndryshe, siç i quajnë të gjithe, por janë të veçantë.

 

“Të nismin nga gjërat e vogla për të arritur tek të mëdhatë”