Bashkia në proceset e integrimit evropian

Në kuadër të Javës Evropiane të Demokracisë Lokale,Njësia e Integrimit Evropian në Bashkinë Vau Dejës, së bashku  me nxënësit dhe mësuesit  e shkollës 9-vjeçare  “Gjon Ndoci” dhe  gjimnazi “Nënë Tereza” Bushat organizuan aktivitetin me temë “Ditë e hapur në Bashki”.

Në pjesën e parë të takimit,të rinjtë u prezantuan me disa nga zyrat e bashkisë si:

  • Zyra e Administratorit te Njesise Administrative
  • Z1N
  • Zyra e Taksave
  • Zyra e Gjendjes Civile
  • Zyra e Sherbimit Social dhe PAK

Takimi me kryetarin e këshillit bashkiak,z.Ervis Shimaj ,informoi të rinjtë për funksionet e tij,anëtarët e keshillit ,mbledhjet dhe vendimmarrjet ne funksion të komunitetit.

Në këtë aktivitet mori pjesë edhe Kryetari i Bashkisë Vau Dejës, z. Kristian Shkreli,duke falenderuar të rinjtë për pjesëmarrjen dhe duke u njohur me kërkesat e të rinjve për të krijuar nje urë komunikimi mes bashkise dhe shkollave.

Takimi me kryetarin e bashkisë  inkurajoi të rinjtë për një bashkëbisedim konstruktiv dhe frytdhënës në lidhje me problematikat që hasin në përditshmëri,nevojat që kanë në mjediset e shkollave.

Duke falenderuar për gadishmërinë dhe suportin që morëm nga drejtoria dhe stafi i mësuesve,jemi besimplotë që së bashku do të realizojmë edhe shumë aktivitete të tjera që promovojnë përfshirjen e të rinjve.

Bashkia Vau Dejës është një bashki e hapur për të gjithë!