Ditën e 6 Majit, në festën e luleve, njësia administrative Bushat organizon panairin “Agro Trade” që është bërë tashmë një traditë e përvitshme ku mblidhen të gjithë prodhuesit dhe bizneset lokale për të ekspozuar produktet e tyre. Duke shfrytëzuar ekperiencën disa-vjeçare të organzimit të këtij eventi, perfaqësues të kompanisë dhe bashkisë rakorduan që atë ditë të vendoset aty dhe një stendë informative ku do shpendahen fletë-palosje dhe do shkëmbehen mendime me të pranishmit për Planin e Përgjithshëm Vendor të bashkisë Vau Dejës.
Ju mirëpresim!