“Festivali Folkorik i Intrumentistave të Vegjël Popullor” i 14-të Fushë-Arrës, 20-21 maj 2017, në të cilin mori pjesë Qendra Kulturore e Fëmijëve e bashkisë Vau Dejës.

Festival në të cilin kryetar jurie ishte Z. Zhani Ciko, tupa jonë u nderua me çmim të dytë ndër 32 grupe pjesëmarrëse nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia.